Menneske 2.0? En advarsel til verden

Som du ser over – så er videon fjernet. Det var noe vi regnet med. Og YouTube skriver «Denne Videon er fjernet som følge av brudd på vilkåene for bruk av Youtube» – Dvs. når ting blir for sannferdig og avslørende, så fjernet Youtube videon. Det er også interessant at den vaksinen de prater om som jeg tror lages i Frankrike – ifølge hva jeg hørte på jobben, så sto Moderna bak – altså den som er beskrevet under:

En video av Dr. Carrie Madej (som nå er sensurert – men du kan se en video av henne eks. her)

Å gå fra menneske – sånn vi er nå – til 2.0 – transhumanisme (tro på at mennesket bør strebe etter å overskride de fysiske begrensningnene i sinnet og kroppen ved teknologiske midler) – altså en kunstig intelligens – som i filmen «Matrix». Denne ideen/tanken eksisterer nå. Jeg oppdaget, når jeg undersøkte Covid 19 vaksinen og fant noe i det.  Jeg tittet på fordeler og ulemper – og det skremte meg. Denne nye vaksinen er ikke som influensa vaksine – det er noe helt annet. Dette er veldig eksperimenterende på den menneskelige rasen. I vaksinen er det teknologi som har blitt introdusert som kan forandre hele vår levemåte, hvem vi er og hva vi er. Og det veldig raskt.

Du kjenner til Elon Musk (som bla. lager Elektriske biler, Tesla) – grunder av Space X. Ray Kurzweil en av de store i Google. Disse er selverklærte transhumanisme. De mener vi bør gå til «Menneske 2.0» (altså en oppgradering).

Det enkleste er å følge opp frontfiguren for denne vaksinen, og gå litt inn i historien. Hvor man forteller hvordan den vil lage vaksinen. Moderna er en av frontfigurene for Covid-19 vaksinen. Moderna ble dannet av en person fra Harvard, Derrick Rossi.  Denne forskeren var veldig suksessfull, ved å bruke genemodifisert RNA, og kunne reprogrammere en stamcelle i kroppen. Og forandre funksjonen til Stamcellen. Han gjorde dem genetisk modifisert. Han beviste at man kunne genetisk modifisere noenting, ved å bruke genemodifisert RNA. Så de bygde selskapet Moderna på dette konseptet. Dette er noe helt nytt – og har ikke vært i omløp lenge. Fakta er at de har aldri lagd noen vaksine for ett menneske før. De har aldri laget noen medisin for ett menneske før. Dette er deres første forsøk.

Moderna var i nyhetene nylig. Fordi de lagde vaksinen så hurtig. De gikk fra fase 1 til fase 2 veldig raskt. Sannheten er at de har gått fra fase 1 til fase 3 i sitt eksperiment – fra mars i år – til nå nylig. Det er merkelig – fordi det burde tatt 5 eller 6 år. Hvordan kan de da gjøre dette med den tryggheten pg ved medikamentdata som vi trenger?

I fase 2 – så brukte de kun mellom 30 og 45 mennesker. I Modernas test studie brukte de bare 45 mennesker. Og ved deres høydose vaksine gruppe – fikk 100% av de folkene bi effekt i organsimen/systemet. Og det kun i en kort bieffekt profil. Og i den lavere dose vaksinen – 80% fikk bieffekt i systemet. Og vi vet ikke de langsiktige virkningene av dette. Da trenger vi mer tid – kanskje år. Men vi vet, basert på tidligere dyre studier av å bruke denne teknologien,  at du kan forvente mulige økning i kreft tilfeller, økning i mutante gener, mutagenesis (mutasjoner), også en økning på auto immune rekasjoner. For eksempel, i noen av pattedyr studiene,  så de at når pattedyret ble introdusert med viruset, at de forsøkte å beskytte pattedyret ved vaksinen, de hadde en ekstrem immun respons. Det faktisk skadet pattedyret. Dyret hadde mer lungebetennelse, mer lungevæske, også noen problemer med deres lever. Responsen var dårlig. Dette er da langtidsvirkningene. Som vi kunne se ved denne vaksinen – men vi vet ikke helt dataene enda. Så det er ikke uten risiko.

Hvordan gjør de dette? De foreslår faktisk å bruke en plattform/podie. La meg forklare hvordan de vil administrere vaksinen. Det er en ide kalt mikronål (injeksjon) platform. Dette var da utviklet ved MIT, de sa at det kunne bli enkelt å bli produsert/masseprodusert. Det er derfor de bruker denne teknologien. Og de kunne lage millioner av vaksiner ganske raskt. Men det kan også bli administrert av deg selv. Det ligner på en bandasje du kan kjøpe på apoteket. Kan bli sendt til deg fra Amazon ol. Du tar den ut av pakken, og så putter du den på hånden, så tar du beskyttelsen av – så er du vaksinert.  I denne bandasjen er det noen små spicules, små nåler. Denne ble designet etter et hoggorms hoggtann bitt. De sier du ikke merker det så mye, når du bruker den. Det er litt hydrogel – og på innsiden av den gele`en – er det en «luciferase» enzym, sammen med vaksinen selv.

Først får du vaksinen – som er genemodifisert RNA eller genemodifisert DNA. Så i den genemodifiserte FNA- er ideen at den mikronålen ville lage et hull inn i din Celle membran. Og denne syntetiske delen av en RNA, er en kone for den delen av viruset eller at de kan bruke en syntetisk DNA til å kode den delen av viruset, vill gå inn i din kjerne. Kroppen din vil begynne å transkribere (skrive ut) – altså å lese det – og gjøre mer av den delen av viruset.

Hvorfor vil vi gjøre mer av den delen av viruset? Tanken er at din kroppe vil begynne å bli vant til å se den, vil vite hvordan man lager antistoffer og vil ha en forbedret T-celle respons. Tanken er da- om du ser inn i fremtiden, din kropp vil allerede vite hvordan man kjemper imot det. Det vil bli en bedre respons.

Problemet er at de bruker en prossess som de kaller Transfection. Det er en måte å lage genetiske genemodifiserte organismer. Du vet sikker dette om frukt og grønnsaker. De (genemodifiserte) er ikke så helsefremmede som normale ville typer frukt og grønt. Muligens vil man gjøre det samme i ett menneske. Om vi blir genetiske modifiserte, så vil vi ikke bli så friske. Vi har ingen langtids studier på dette, uansett.

Og vaksine produsentene har lagd denne kunngjøringen. Dette vil ikke forandre våre DNA, vår Genom (kroppens genetiske materiale). Men det kan ikke være sant. Fordi bruker vi denne prossessen for å lage en genetisk modifiisert organisme, hvorfor skulle ikke det gjøre det samme med ett menneske?

Om du ser på definisjonen på transfection, så forteller det oss at det kan bli en midlertidig forandring i cellen. Og jeg tror det er nettopp det vaksine produsentene skyver på oss. Det er midlertidig – eller en mulighet for å bli stabil, ved at det blir tatt opp i Genom (det genetiske materiale), så stablisere seg ved at den starter å duplisere, når genom`en dupliserer seg. Det betyr nå at det er en permanent del av din Genom. Det er den sjansen vi tar. Den blir enten midlertidig, eller permanent.

En annen ting er, om de forandrer Genom`en, hva vil da virkningene bli? Noen bivirkninger, men vi trenger også å vite om dette er en syntetisk del av DNA eller RNA.

Om dette blir tatt opp i det genetiske materiale – så er det syntetisk (kunstig) – ikke naturlig. Om du ser på Høyesteretts rettsvesen kjennelse rundt syntetisk DNA eller gener, kan man gjøre patent på det, og patenter har eiere. Hva betyr det for oss? Hva om dette kommer inn i vår Genom (det genetiske materialet)? Betyr det at Moderna eller Bill and Melinda Gates Foundation eller forsvarsdepartementet – altså alle de som er involvert i patenten. Vil de på en eller annen måte være eiere av deler av vårt Genom`er? Det er en mulighet – du trenger å ha kunnskap om det! Det er en del av leveringssystemet. Kun en. La meg gå til det neste.

Den neste delen av leveringssystemet er en LUCIFERASE enzym. Det var det navnet de ga på det. Patenten heter LUCIFERASE. Jeg liker ikke navnet. Luciferase: Fordi det har en egenskap av Bioluminescens (altså utslipp av noe selvlysende pga kjemiske reaksjoner – Luciferase kommer av navnet Lucifer – lysbæreren – som i Bibelen kalles Djevelen). Betyr at den kan produsere lys eller har en lyskilde. Og alt dette vil da være under din hud, og du kan ikke se det. Luciferase er en ide, fordi de vil være sikre på at du er vaksinert. De stoler ikke på medisin journaler. De stoler ikke på at du sier at du er vaksinert. De vil være sikker på at det er en suksessfull vaksinasjon.

Når du så får Luciferase enzymet, om du har en Iphone eller en spesial APP på IPhonen (eller vanlig Smarttelefon) – kan du scanne over det området, og det vil gi en digital kode, digital avtrykk, et digitalt mønster – ett eller annet som vil identifisere at du er vaksinert. Det vil bære din vaksinasjons journal. Det gir deg også en ID, et nummer, en bar kode, et merke – hva du enn vil kalle det – en tatovering – det er alt det samme. Du blir nå som ett produkt.

Det tredje jeg nevnte var HYDROGEL. Det er egentlig en oppfinnelse fra DARPA, (The Department og Advanced Research Projects Agency) dvs Amerikansk department for banebrytende teknologi og funksjoner for nasjonal sikkerhet. Dette er en slags sciense Fiction gruppe fra forsvarsdepartementet, PENTAGON av den Amerikanske regjeringen. De lager disse fantastiske oppfinnelsene. En av dem er HYDROGEL. Se rundt Hydrogel på Youtube. Se etter PROFUSA – som er en av selskapene. DARPA, så vel som Hydrogel. Så vil du finne noen småsnutter på ca 2 minutter som beskriver.

HYDROGEL er nanoteknologi, mikroskopiske små roboter, og disse små robotene – jeg vet at det låter sinnsykt – det låter fortsatt som galskap for meg. Men det er mulig. De kan demontere, og sette sammen igjen, samle sammen til og gjøre ulike ting. Så ved denne HYDROGEL, så er det en riktig nanoteknologi (nano = utrolig smått – tenk på CHIPEN i vår PC – om du ser i ett mikroskop – er det som en svær by – innen en liten brikke) så er det en robot (mekanisk enhet som kan utføre oppgaver på kommando) som er kunstig intelligens. Den har muligheten forbindelse med kunstig intelligens.

Dette betyr da at ett menneske kan nå bli forbundet direkte og samle informasjon fra vår kropp. Samle det og koble til våre Smartphones (mobiltelefon), med Skyen (dvs internett og 5 G nettet), med andre smarte innretninger. Med en gang dette er gjort, det er 24 timer i ett døgn, 7 dager i uken, 365 dager i året (som du kan kontrolleres). Dette vil forandre vårt privatliv. Det vil forandre vår selvrådighet. Straks vil den forandre vår frihet.

Denne kan samle data, som blodsukkeret ditt, dit oksygen, blodtrykket – det høres jo ok ut. Men den kan også samle inn mye annen (informasjon).  Den kan samle hva du sier, dine følelser, menstruasjons syklus, din aktivitet, om du faller, næringsstoffer i kroppen, om du tar medisiner. Den har potensiale til å se om du tar narkotika. Den har potensiale til å se nesten alt.  Og hvor går så all den informasjonen? Den må ha en adresse – og hvem beskytter informasjonen? Hva vil de bruke den til? Dette er seriøse greier, folkens.

Det blir fremstilt som å være avduket (avslørt) i den neste vaksinen.

Det andre å vite er ved denne NANOTEKNOLOGIEN, kunstig intelligens, kunnskap, sammenkobling – akkurat som din mobiltelefon – du kan sende tekst meldinger. Du kan sende e-mail, og motta e-mail tilbake. Det betyr at vi kan motta informasjon. Hva slags informasjon vil da komme tilbake inne i oss? Vil det affektere vårt humør,  på vår oppførsel? Vil den affektere, din kunnskap, hvordan vi tenker eller våre minner?  Om du ikke har sett filmen «Matrix» – så tror jeg du burde det. Jeg tror at det er noen sannheter i den filmen.

Jeg ser så mange feil i denne vaksinen, og jeg ser at vi snakker ikke om det  i MSM (hovedstrømmen av media). Og jeg opplever at disse selskapene direkte lyver til oss, når de sier at de ikke kan påvirke vårt DNA. Fordi alle definisjoner som de bruker – så vil dette påvirke vårt DNA. Jeg ønsker at du selv skal søke opp dette og gjøre din egen research – undersøkelse.

Jeg vil også fortelle deg at det er vesentlige navn bak disse vaksinene. Det vil du se fra Forsvarsdepartementet til den Amerikanske regjeringen. Som eks. DARPA.  Hvorfor er militæret involvert i disse vaksinene? Du ser Bill og Melinda Gates Foundation – disse navnene er nesten overalt.

La oss gå tilbake til Bill and Melinda Gates Foundation og se sporene etter dem. La oss se hva mannen står for. Hans familie kommer fra en familie av EUGENICS (rasehygiene). Eugenics betyr befolkningskontroll.  Det betyr at det er for mange mennesker på planeten.

Han har vært på video hvor han hevder at han har en veldig god ny vaksine. Vi kan få befolkningen til å reduseres med 10 til 15 %. Og hvem skal da bli (få leve) og hvem skal da gå (dø)? Og hvem er han så han kan bestemme det? Han har ingen medisinsk bakgrunn, har ingen epidemilogi bakgrunn, ingen forsker bakgrunn. Han er ingen doktor. Han er en Software teknolog (altså på mykvare til PC – Windows).

Jeg ønsker også at du skal se på hvem som er investert sine interessert i dette. Hva er motivet? Hva er hans motivasjon. Vi vet om hans familiebakgrunn.

Det som uroer meg mye er at DARPA, dette militære byrådet, på samme måte som Bill and Melinda Gates Foundation, er veldig interessert i noe som heter GENE DRIVE reaserch og technology (forskning og teknologi), Eller GENE EXTINCTION technology  – det er akkurat som det høres ut som.

Ved å bruke genetisk mutasjoner, eller Transfection (. Det er en måte å lage genetiske genemodifiserte organismer), f.eks. kan du tillintetgjøre en hel planteart fra planeten. De hevder de skal bruke det mot mygg for eksempel. I Afrika. Men vår verden er ett delikat økosystem. Hvem kan hevde at en art skal gå (utryddes) og en får bli? Utrydder du en art, kan du påvirke hele økosystemet.

Vi kan gjøre dette med en plante, og vi kan gjøre det med ett dyr. Vi kan gjøre det samme med menneskene. Jeg tar det opp – for om disse byrådene som er bak vaksinen står bak sånne ting, skal du virkelig stole på dem for din helse? Stoler du på dem for din familie? Dine barn?

Det andre er at de har ett utrolig hastverk – hva er motivasjonen bak det? Dette burde du tenke på. De tjener penger uansett – så de har ingen interesse av å lage det trygt.

Du må også vite at en av mandatene i Emergency Preparedness Act., sier at de kan tvinge på oss en vaksine.  De kan ikke tvinge på oss en vaksine, om den er en praktisk behandling for Covid 19. Og jeg vil at du skal vite at doktorer rundt hele jorden har blitt sensurert rundt andre behandlingsmetoder for Covid 19 eller forebygger Covid 19. Fordi er det en sann behandling eller forebyggende mot Covid 19 – så kan de ikke tvinge denne vaksinen på oss. Hva er motivasjonen av å gjøre dette? Gir det oss god helse? Som doktor kan jeg ikke se at dette gir en sann helse for hele verden. Det er en annen motivasjon, en annen agenda som pågår. Jo mer jeg ser på dette, jo mer som kommer frem, så ser jeg det klart.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s